Un ministru PD-L a cheltuit 628.000 de euro prin familia Georgescu

În timp ce Preşedintele ne anunţă recesiunea instalată în România, aflăm că un ministru PD-L a cheltuit 628.000 de euro prin familia Georgescu.

România a devenit ţara guvernată de cei mai iresponsabili şi neprofesionişti miniştri pe care i-a avut vreodată. Şi nu spun acest lucru doar de dragul de a ataca vreun ministru al actualului guvern, ci prezentând fapte absolut incredibile, fapte care se petrec în grădina premierului Boc, fără ca acesta să ia nici cea mai mică măsură, cel puţin de dragul aparenţelor, în faţa a milioane de români năpăstuiţi de condiţiile din ce în ce mai grele prin care trec în această perioadă.

În timp ce recesiunea a devenit oficială în România, prin anunţul recent al preşedintelui ţării, şi, mai mult decât atât, acesta i-a înştiinţat pe românii că în toamna acestui an îi aşteaptă cele mai sumbre previziuni în ceea ce priveşte posibilitatea de a-şi mai obţine salariile sau pensiile, ministrul tineretului şi sportului, doamna Ridzi, cheltuie dintr-un foc 0,7% din bugetul instituţiei pe care o conduce, pe evenimente organizate de o firmă de apartament.

Ce înseamnă acest 0,7% din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului? Doar „banala” sumă de 628.000 de euro, care ajunge la familia Georgescu, ce patronează două firme aflate la acelaşi sediu, un apartament din blocul M52 situat pe strada Poet Panait Cerna din Bucureşti.

Când i se cer lămuriri în acest sens, doamna Ridzi nu are nicio problemă în a spune că nu trebuia să organizeze nicio licitaţie pentru a atribui banii necesari organizării evenimentelor din 2 mai a.c., Ziua tineretului, dar nu are nici decenţa de a justifica cum a ajuns această sumă, nu tocmai mică, în buzunarele a două firme „fantomă”, cu sediul în acelaşi apartament din Bucureşti şi cu aceiaşi acţionari.

Contribuabilului român, căruia i se cere de mai bine de şase luni să înţeleagă că România trece prin criză, că nu mai sunt bani de creşteri salariale, de pensii indexate măcar, de salarii conform legii pentru profesori, de investiţii în educaţie, infrastructură, agricultură, sănătate, nu trebuie să i se dea nicio explicaţie nici atunci când banii publici, bani plătiţi statului din buzunarul fiecărui cetăţean român, ajung nici mai mult nici mai puţin decât la un patron de apartament, pe nume Georgescu, pentru că aşa a decis doamna ministru Ridzi, în ideea celui mai „bun” preţ ofertat.

„Apropo, nu sunt firme de buzunar. Sunt firme mari, chiar dacă au sedii în apartamente”, ne spune ministrul tineretului!

Doamnă ministru, nu credeţi că ar trebui să le precizaţi românilor cum aţi decis să cheltuiţi atâţia bani din buget, organizând evenimente de care românii, mai mult ca sigur, nu aveau nevoie în acest moment, când li se spune chiar de către preşedintele ţării că, în curând, nu vor mai putea fi plătiţi pentru munca lor, că vor fi din ce în ce mai mulţi şomeri în România până la sfârşitul anului şi că mâine nu vor mai fi bani deloc, iar Guvernul trebuie să se împrumute în fiecare zi pentru a face faţă plăţilor şi a nu intra în colaps financiar?

Doamna Ridzi nu ne poate spune decât că alte ministere cheltuie mai mult pe evenimente şi acest lucru nu pare a reprezenta vreo problemă pentru premierul Boc, de aceea, dumneaei ne asigură cu tărie că în viitor va avea grijă să cheltuie şi mai mulţi bani tot pentru evenimente, că doar îi dă mâna.

MTS nu se poate lăsa mai prejos. Dacă alţii pot şi ministrul Ridzi poate! Guvernul Boc are de unde cheltui şi la tineret şi la IT şi la turism. Recesiunea este un element vehiculat nejustificat de preşedintele ţării, doar pentru că acesta a intrat în propria campanie elctorală…!

Publicitate

Un gând despre &8222;Un ministru PD-L a cheltuit 628.000 de euro prin familia Georgescu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s