Reamenajarea statiei de autobuz de la Muzeu

Urmare a solicitarilor depuse de cetateni la cabinetul parlamentar, in data de 21 septembrie am depus o adresa la primaria Pitesti prin care solicitam analizarea posibilitatii reamenajarii statiei de autobuz de la Muzeul Judetean Arges, in sensul amenajarii unei copertine care sa ii protejeze de intemperiile naturii pe cei care asteapta si folosesc transportul in comun prin acea statie.

In raspunsul primit de la primaria Pitesti se comunica faptul ca s-au dispus masurile necesare in vederea reamenajarii statiei de autobuz de la Muzeul Judetean Arges.

Doresc sa reamintesc locuitorilor orasului Pitesti ca stau la dispozitia dumnealor si ii asteapt la cabinetul parlamentar din Piata Vasile Milea nr. 1, Palatul Administrativ (Prefectura), etajul 2, camera 83. Pentru o mai buna comunicare puteti accesa si site-ul www.andreigerea. ro

.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Reamenajarea statiei de autobuz de la Muzeu&8221;

  1. Dana zice:

    Domnule deputat,va multumesc ca va ganditi la aceasta problema .Eu locuiesc in zona de nord,mai exact in L-uri . Avand in vedere distanta mare dintre statiile brancoveanu si caprioara,practic, atat pentru locatarii care locuiesc intre aceste statii si cei care locuiesc pe general Magherul ,mai ales ca sunt copii care se intorc de la scoala in jurul orei 20 ,sunt destul de dezavantajati. as avea o sugestie;statia care era la caprioara sa o mutati mai catre bl L3 ( acum exista chiar si un refugiu si nu ar incurca circulatia ) si ar fii foarte benefic sa mai infiintati o statie si pentru locatarii si cei care lucreaza la societatile de pe strada Gavenii. Va multumesc.

    1. andreigerea zice:

      Stimata doamna, va multumesc pentru sugestia dumneavoastra si va asigur ca in cel mai scurt timp voi aduce la cunostinta autoritatilor locale problema cu care va confruntati. De asemenea, va astept si la cabinetul parlamentar pentru solutionarea altor probleme ale comunitatii in care locuiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s