Prezidentiabilul PNL, Crin Antonescu, a demarat campania de strangere de bani prin SMS

Presedintele PNL Crin Antonescu a participat miercuri la lansarea campaniei de strângere de fonduri de campanie prin SMS, prilej pentru a vorbi despre nevoia de a implica cetatenii în deciziile politice.

Cu ocazia lansarii campaniei „Investeste în Actiunea Antonescu”, prezidentiabilul PNL a comentat ca nevoia unui alt tip de campanie se justifica prin existenta obsesiei finantarii politicii, a finantarii „oculte” a campaniilor, care stapâneste „de mult timp”, dand unui numar foarte mare de cetateni sentimentul ca „jocurile se decid in alta parte, indiferent de optiunile lor”.
Presedintele PNL a precizat ca nevoile „elementare ale unei campanii”, precum posibilitatea de a te adresa unui numar mare de cetateni, necesita bani. „Nu stiu de ce a durat atat de mult pana cand sa intram intr-o logica pe care nu trebuie sa le invetam, care exista demult în democratiile consolidate”, a sustinut Antonescu.
„Facem astazi, primii – pentru ca sper ca nu vom ramane singurii in aceasta campanie, un gest elementar al unei campanii de colectare de fonduri transparenta. Acest lucru este de natura sa dea sentimentul cetatenilor ca participa, ca sunt actionari cu actiunea Antonescu”, a explicat presedintele PNL. „E un moment bun de piata, sau de bursa, intre ghilimele, pentru a cumpara astfel de actiuni”, a mai comentat el.

Liderul liberal si-a exprimat din nou principiul „putin de la multi”. „Daca la final actiunea Antonescu va fi cea câstigatoare, atunci câstigul meu va totuna cu al celor care au cumparat actiuni”.
Antonescu a facut referire si la mesajul sau de campanie. „Ma bucur ca formula bunului simt este una care face prozeliti, ca exista candidati dispusi sa defileze sub drapelul aceluiasi bun simt, as fi bucuros sa vad ca si ceilalti candidati urmeaza aceasta miscare a noastra, as fi bucuros ca pe aceasta piata sa se cumpere cu bani actiuni Geoana, Basescu, Oprescu sau alte actiuni (…) Esential in aceasta competitie este ca la decizie sa participe cat mai multi cetateni. Acest mod de a deschide o campanie transparenta e inca un pas pe care il facem spre normalitate”.
La final, Antonescu i-a rugat pe sustinatori sa dea SMS-uri de la numerele proprii de telefon, nu de la cele ale institutiilor la care lucreaza, glumind ca el inca nu a avut timp sa-si trimita singur un mesaj.

Campania „Investeste in Actiunea Antonescu” se va derula in perioada 21 octombrie – 21 noiembrie 2009. Lansarea a fost facuta în prezenta colegilor de partid si a sustinatorilor din comitetul de sprijin initiat de Emil Constantinescu.

PNL_MachetaPresa_SMS_A4

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s