Informare punctuala privind activitatea din mandatul actual

Activitatea de legiferare: cosemnatar 12 proiecte legislative si mai multe amendamente la Legea bugetului, 26 de declaratii politice, 119 intrebari si interpelari, peste 150 de corespondente oficiale uzuale, pana acum. Numarul intrebarilor si interpelarilor adresate ministrilor si primului ministru ma situeaza pe locul 6 in Camera Deputatilor, eu fiind cel mai activ dintre parlamentarii argeseni si deputatii liberali la acest capitol esential de activitate. (Puteti vedea un top al activitatii deputatilor argeseni printr-un click aici).

Problematica abordata consta in protectia contra inundatiilor (Babana, Boteni, Bascov, Berevoiesti, Balilesti, Godeni, Bughea de Jos, Hartiesti, Merisani, Lunca Corbului, Dragoslavele, Mioveni s.a.), reabilitare drumuri si poduri (DN 73, DN 73C, DN 73D, DN 65A), construirea autostrazii Pitesti – Sibiu si a caii ferate Valcele – Ramnicu-Valcea, podurile de la Stefanesti, Piscani, Mioveni, protectia mediului, dezvoltarea turismului (Piatra Craiului si Fagaras), construirea sau reabilitarea asezamintelor culturale de la Suseni, Micesti, Titesti, Cuca, Balilesti, Bogati s.a. si a lacaselor de cult (Maracineni, Sapata, Topoloveni), reabilitare scoli (Babana, Draganu, Bughea de Jos, Stefan cel Mare, Tigveni), construire gradinite (Pitesti si Babana), sustinerea proiectelor pe masura 322, aparatura, ambulante si finantare costuri unitati spitalicesti (Vedea si Pitesti), reabilitarea sediilor institutiilor de utilitate publica, precum Oficiul Postal 1 Pitesti, sali de sport (Pitesti), statii de transport in comun (Pitesti), canalizare (Babana, Pitesti, Draganu), irigatii si impaduriri, perdele de vegetatie si panouri de parazapezi, sprijinirea pensonarilor pentru recalcularea pensiei si bilete de tratament, plata tichetelor CFR nefolosite, locuinte pentru tineri, imbogatirea climatului social-economic, al invatamantului, a unor institutii si reglementari in vigoare etc.

Principiul calauzitor in activitatea parlamentara consta in reprezentarea corecta si cat mai sustinuta a judetului si a populatiei, prin cunoasterea si implicarea in rezolvarea unor probleme, potrivit competentelor legale. Sursele de cunoastere a acestor probleme sunt materialele de presa, memorii si sesizari de la catateni si corespondenta oficiala cu institutii centrale sau locale, preponderent cu administratiile locale.

Ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor tuturor celor ce mi-au trecut pragul cabinetului parlamentar si va asigur ca si pe viitor voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a va sprijini si ajuta in continuare. Adresa cabinetului meu parlamentar este Pitesti, Piata Vasile Milea nr. 1, Palatul Administrativ (Prefectura), etajul 2, tel/fax 0348.401384.

Publicitate

Un gând despre &8222;Informare punctuala privind activitatea din mandatul actual&8221;

  1. Bine ca macar dvs. va faceti treaba… Nu uitati de drumul Pitesti – Campulung ca e drama… Fac zilnic de doua ori drumul pana la Mioveni si e catastrofa, caschetzii mai au tupeul sa mai si stea la panda pt rovinieta, starea tehnica… niste jepati. Au plombat pe ici, pe colo, ca sa tina pana la urmatoarea ploaie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s