Basescu, ia-ti pampersii inapoi!

Domnule Traian Basescu,

Noi, parintii liberali, v-am vazut la televizor foarte des în ultimul timp. Pareti vesel, uneori prea degajat si chiar v-am auzit razand. Situatia din tara, cu toate astea, a scapat de sub control. Ati venit cu diverse solutii anticriza. Ati amintit faptul ca tara este in criza din cauza trusoului nesimtit pe care il ofera statul roman nou nascutilor. O alta masura anticriza ar fi sa reduceti indemnizatiile mamelor la 600 de lei.

Situatia pe care ati creat-o ne îngrijoreaza peste masura. Ne aduce chiar in pragul disperarii! Ne face sa ne gandim la viitor si viitorul il reprezinta chiar copiii nostri. Sunteti Preşedintele tarii, aveti obligatia constitutionala sa aveti grija de toti romanii, indiferent daca va iubesc sau nu, indiferent daca v-au votat sau nu. Intamplator, acesti copii, carora le negati un viitor, sunt aceia pe care se cladeste aceasta tara. Intamplator, trusoul pe care il ofera statul roman unui nou nascut este de 150 de lei. Este o cheltuiala imensa a statului roman si intelegem. Intamplator, o indemnizatie de 600 de lei ne ajunge doar pentru pampersi si lapte, dar intelegem si asta. Vom rupe de la gura copiilor si vom lua atitudine!

Am hotarat sa va ajutam, domnule Presedinte! Dorim sa facem ceva pentru a remedia situatia in care a fost adusa aceasta tara! Pentru ca Romania sa nu mai fie in criza, sa nu ne mai acuzati ca romanii cumpara mai multi pampersi decat orice alta tara, sa nu ajungem la momentul in care ne veti taia alocatiile si indemnizatiile, noi va dam pampersii inapoi! Veti avea nevoie de ei! Este principala arma pentru scoaterea Romaniei din criza! Intelegem!

Decat sa vorbim, sa va acuzam, preferam sa va ajutam, domnule Presedinte! Credem cu tarie ca un pachet de pampersi va scoate tara din criza!

Speram ca intelegeti corect ingrijorarea noastra sincera si mana de ajutor pe care v-o intindem!

Cu consideratie,
Parintii liberali

Publicitate

Un gând despre &8222;Basescu, ia-ti pampersii inapoi!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s