Minciuna, singura masura a guvernelor pdl-iste!

„Romania se afla in cea mai dificila situatie de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial”, ne spune cu regret domnul ministru Blaga! Si surpriza: recunoaste si dumnealui ca a mintit, ca a stiut de situatia dificila in care intrase Romania inca din ianuarie 2009, ca ar fi putut fi luate masuri de austeritate inca de la acea data, „insa nu s-a considerat necesar”!

Este incredibil ceea ce se intampla in acest moment cu ministri PDL! Din ce in ce mai multi guvernanti portocalii ies, de cateva saptamani incoace, prin diverse emisiuni televizate, cu regretele la purtator si cu minciunile recunoscute in prime-time, in speranta ca poporul se va induiosa si va aplica rapid celebrul proverb: o minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata! Dar, domnilor, ar fi trebuit sa luati in calcul faptul ca acest minunat proverb isi poate face efectele, cateodata, cel mult in cazul copiilor, care fac multe nazbatai si care, pe unele, incearca sa le „musamalizeze”, de frica certurilor sau pedepselor parintesti! Despre dumneavoastra, pdl-istii, banuiam ca sunteti adulti cu totii si, in acest caz, minciunile trebuie asumate dar, mai ales, decontate, domnule ministru! Regretele nu sunt suficiente pentru linistea romanilor si acestea nu ii vor ajuta sub nicio forma sa-si inmulteasca veniturile pe care le luati dumneavoastra cu forta acum din buzunare!

A le spune acestora ca va pare rau ca ati mintit, desi la o analiza succinta a programelor dumneavoastra de guvernare sau a aparitiilor publice s-ar putea constata foarte usor ca doar minciuna a existat in vocabularul pdl-ist, echivaleaza la aceasta ora doar cu recunoasterea cinismului si a nepasarii fara margini de care v-ati folosit timp de patru guvernari, fara sa faceti absolut nimic concret, astfel incat Romania sa nu intre in colaps!

Anuntul dumneavoastra recent, referitor la faptul ca „Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Un nou acord cu FMI presupune si un nou imprumut„, ne pune in ingrata situatie de a constata ca mintiti flagrant, in continuare, atat dumneavoastra, cat si sefii dumneavoastra directi! Acest anunt stupefiant s-ar putea traduce doar printr-un singur cuvant: dezastru!

Ati ascuns adevarul despre situatia in care se afla economia tarii, domnilor ministri pdl-isti, doar pana ati trecut puntea alegerilor prezidentiale si acum veniti sa ne spuneti ca trebuie sa mai indatorati cateva generatii de romani, fara a da nicio socoteala, pentru ca nu ati fost in stare sa puneti in aplicare un real plan anti-criza, ba chiar ati anulat, imediat cum v-ati instalat in functii, masurile liberale legiferate deja! Si acum vreti sa va compensati la infinit cu alte sume uriase imprumutate, iresponsabilitatea si incompetenta?

De ce bulgarii nu au avut si nu au nevoie de un acord cu FMI si noi deja il auzim invocat ca necesar pe al doilea, dupa numai un an? Ce ati facut cu banii romanilor, domnilor ministri, ce ati facut cu Romania?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s