Mesaj cu ocazia Zilei Armatei Romane

Ziua Armatei Romaniei reprezinta una dintre acele zile cu o importanta deosebita pentru poporul roman. De aceea, dorim sa sarbatorim si sa evocam cu recunostinta si demnitate, faptele armatei romane. Armata a fost cea care ne-a adus independenta, armata a fost cea in baza eroismului careia s-a putut face Marea Unire. Astfel, este absolut imposibil sa uitam ca pe 25 octombrie 1944, armata romana a fost cea care a eliberat ultima palma de pamant de sub ocupatia straina. Pentru toate acestea, putem spune, cu deplin temei, ca ziua de azi este nu doar un prilej de bucurie pentru ostasii romani, ci si o sarbatoare de suflet a tuturor romanilor.

Cu aceasta ocazie, ma inclin cu recunostinta in fata martirilor cazuti pe campurile de onoare pentru apararea tarii si aduc un sincer omagiu tuturor veteranilor de razboi, pentru care datoria fata de tara a reprezentat crezul suprem!

Folosesc acest prilej pentru a va adresa, in nume personal, cele mai calde felicitari si urari de succes in misiunea de a servi patria sub tricolor!

La multi ani!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s