Votul „gresit” dat in Camera Deputatilor este o noua dovada a incompetentei actualei puteri!

Deputatul PNL, Andrei Gerea, a comentat intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL Arges, pe marginea „votului gresit” dat de parlamentarii PD la proiectele de lege privind modificarea codului fiscal: „Votul dat în Camera Deputaţilor, „din greşeală”, la proiectele de lege de modificare a Codului Fiscal reprezintă o nouă dovadă a incompetenţei actualei puteri. Este inadmisibilă indiferenţa cu care parlamentarii din arcul guvernamental tratează legile ţării. Episodul de ieri din Camera Deputaţilor arată, în fapt, lipsa de respect pe care partidul de guvernământ o manifestă faţă de cetăţenii României”. Inevitabil, deputatul PNL a comentat si pe marginea motiunii de cenzura ce va fi supusa votului Parlamentului miercuri, 27 octombrie: „PNL doreste ca acest guvern să cadă cât mai rapid  pe baza adoptării de către Parlament a unei motiuni de cenzură care să sublinieze incompetenta acestui Cabinet în absolut toate domeniile sociale si economice. Facem apel la toţi parlamentarii României să voteze moţiunea de cenzură conform propriei conştiinţe, nu conform ordinelor de partid. Votul pe care îl vor da pe 27 octombrie trebuie să reflecte interesele românilor şi nu pe cele de partid.”

Mai mult, Andrei Gerea a prezentat si zece motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa plece:

1. Pentru ca actualul Guvern Boc nu mai respecta demult Programul de guvernare aprobat de Parlament, la investitura, in decembrie 2009.

2. A declansat un veritabil razboi economic impotriva romanilor, inceput cu un atac devastator impotriva mediului privat, impotriva acelor oameni care produc valoare adaugata in societatea romaneasca, care vor sa munceasca mai bine, pentru a castiga mai bine, pentru a putea trai mai bine.

3. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a produs un dezastru generalizat in economie, prin sugrumarea cu taxe si impozite aberante a liberei initiative si a investitiilor in mediul privat care genereaza noi locuri de munca.

4. Politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza.

5. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a luat masuri prin care umileste toate categoriile de cetateni.

6. Directia spre care tara este condusa de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este cea a colapsului social. Activitatea guvernamentala dezastruoasa a declansat si intretine razboiul impotriva cetatenilor romani, – razboiul intre romani.

7. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este singurul guvern din Europa care a indraznit sa ceara limitarea drepturilor cetatenesti pentru asanarea finantelor publice. Asimilarea situatiei din economie cu un razboi sau un cataclism reprezinta actul de capitulare al unei guvernari care s-a declarat neputincioasa in fata realitatii.

8. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a instalat in Romania un sistem clientelar care capuseaza institutiile statului, de la cel mai inalt nivel pana la ultima comuna din Romania, in care banii publici se scurg prin „sitele” portocalii catre camarila politica.

9. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a inoculat sentimentul de frica, de teama, de represalii, specifice regimurilor totalitare, pentru a incerca sa se mentina la putere cu orice pret.

10. Actualul Prim-ministru trebuie sa plece pentru ca a oferit pe tava lui Traian Basescu Guvernul pe care il conduce, reusind sa-l stearga din paginile Constitutiei, de la capitolul Putere executiva.

Sursa: Argeseanul.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s