A picat motiunea. Am pierdut o lupta, nu tot razboiul.

Chiar daca „Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara” a picat, PNL are datoria sa continue demersurile de aparare a intereselor romanilor care produc valoare si care sunt jefuiti de statul clientelar condus de guvernarea Basescu-Udrea-Boc. Lupta nu se termina aici si PNL va continua actiunea parlamentara pentru a stopa punerea in aplicare a masurilor haotice și aberante ale Guvernului care vor aduce economia in colaps.

Ceea ce s-a intamplat astazi in Parlament este o premiera rușinoasa pentru istoria democratiei romanesti. Este o dovada clara ca parlamentarii Puterii nu mai reprezinta interesele cetatenilor care i-au ales, ci interesele clanului Basescu-Boc-Udrea. In plus, un guvern cu 10% sustinere din partea populatiei si 0 voturi in Parlament vot nu poate fi numit un Guvern legitim.

Partidul National Liberal sutine in continuare ca singurele solutii care vor duce la iesirea din criza si la relansare economiei romanesti sunt solutiile de centru-dreapta care vizeaza stimularea mediului privat pentru crearea de noi locuri de munca si reducerea cheltuielilor publice prin debransarea clientelei politice de la resursa statului. Aceste solutii se regasesc in programul economic liberal – “Statul liberal. A doua modernizare a economiei”.

Andrei Gerea, deputat PNL: “Suntem revoltati de modul in care actuala putere a incercat sa pacaleasca poporul aducand in balcoanele Parlamentului aplaudaci ai unei guvernari mincinoase si clientelare. Toate acestea te duc cu minte, vrand-nevrand, la dictatura ceausista, inlocuita, se pare, de cea basista. Responsabili de esecul motiunii si de felul in care a ajuns Romania nu sunt numai preesedintele Traian Basescu si premeirul Emil Boc, ci si toti acei parlamentari care au ales sa priveasca de pe margine si s-au supus doar ordinelor de partid. Din fericire, lupta nu se termina aici. Sunt convins ca doar solutiile liberale vor duce la iesirea din criza si la relansarea economiei romanesti.”

 

Lasă un comentariu