Ziua motiunii

Astazi, cu ocazia motiunii, am invitat in Palatul Parlamentului, ca sa asiste la dezbaterea acesteia, un grup de ziaristi din Arges. Dupa votarea motiunii voi sustine,  probabil, si o conferinta de presa. Pana atunci, doar foto…

UPDATE:

Mai multe persoane s-au imbrancit in balconul salii de plen, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura. Se pare ca un reporter a fost agresat. Incidentul a avut loc la etajul doi, unde fortele de ordine au incercat sa dea afara o echipa de televiziune. Conflictul a inceput dupa ce reporterul a refuzat sa plece. Sper sa nu fie unul din jurnalistii de la Pitesti.

UPDATE 1:

Protestul organizat de sindicalisti ia amploare. Cei peste 30.000 de manifestanti (conform antena3.ro) au ajuns la Palatul Parlamentului, unde vor astepta rezultatul votului la motiunea de cenzura. Manifestantii au plecat in jurul orei 11.00, in mars spre Palatul Parlamentului, dupa ce timp de o ora au protestat in Piata Victoriei.

UPDATE2:

Mai multi sindicalisti au incercat sa rupa gardurile si sa treaca de cordonul format de jandarmi. Ei s-au retras insa repede, in momentul in care jandarmii su intervenit in forta.

UPDATE3:

Emil Boc era sa cada in drumul sau catre podium. Sa fie un semn pentru caderea guvernului?

UPDATE4:

Crin Antonescu: “Sunteti dator cu un vot. Dar ca sa ajungem sa fim condusi de un guvern care va avea in sustinerea sa zero voturi e de neacceptat. Daca nu dorim sa iesim din peisajul civilizatiei europene, asumati-va raspunderea. Responsabilitatea e a dumneavoastra. Domnul Emil Boc e un tanar in putere, cu oarecare calitati, care trebuie trimis la munca. Nu mai trebuie asistat. De la domnul Boc, la doamna Udrea, pot toti sa munceasca”

UPDATE5:

Toti parlamentarii PNL poarta in piept o insigna reprezentand o coasa taiata cu o dunga rosie, sub care scrie „Sustin motiunea”. Deci o port si eu! Cu mandrie!

PS: Mai multi utilizatori ai facebook folosesc acest simbol grafic pentru poza de la avatar…

UPDATE6:

A inceput procedura de vot a motiunii. Dupa anuntarea rezultatelor voi sustine o conferinta de presa cu jurnalistii din Arges la Grupul parlamentar al PNL. Tineti-ne pumnii… Imi doresc din toata inima ca acest guvern sa pice!

UPDATE7:

Incidente la miting. Un protestatar incatusat, altul in spital. Sursa antena3.ro.

UPDATE8:

Se pare ca motiunea Opozitiei a picat. Desi mai multi sustinatori ai Puterii au anuntat zilele trecute ca vor sustine demersul Opozitiei, Guvernul Boc ramane sa conduca Guvernul… Pacat!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s