Partidul National Liberal exclude categoric orice asociere la guvernare alaturi de PD

Partidul National Liberal exclude categoric orice asociere la guvernare alaturi de PD, un partid incompetent si corupt, care se face responsabil de dezastrul economic si institutional al Romaniei. Partidul National Liberal considera insa ca interesele societatii romanesti cer ca stupiditatile, excesele si esecurile actualei Puteri sa fie macar temperate, daca nu pot fi oprite, de oamenii si partidele responsabile din opozitie, printr-un dialog real, a carui finalitate sa fie un plan comun pentru iesirea Romaniei din criza economica si institutionala. Consideram ca acesta este si trebuie sa fie sensul sintagmei „opozitie constructiva”, foarte des invocata, dar foarte rar aplicata.

In acest context, precizam ca declaratiile presedintelui Crin Antonescu, facute joi, 11 noiembrie 2010, la Hunedoara, au fost trunchiate si rastalmacite. Presedintele Crin Antonescu a exprimat, atunci, disponibilitatea PNL de a purta un dialog politic real si eficient cu actuala Putere, strict din calitatea de partid de opozitie.

De asemenea, reiteram si intarim ideea ca Partidul National Liberal exclude orice asociere la guvernare pana la viitoarele alegeri parlamentare cu unul din cele doua partide mostenitoare ale FSN, PD si PSD, cu o singura exceptie: un guvern de criza al actualei opozitii, cu mandat limitat ca durata si ca prerogative.

Totodata, Partidul National Liberal refuza sa ia parte la mascaradele de imagine puse in scena de PD si de Emil Boc. A da curs aberantei invitatii a actualului premier ar insemna sa giram, fie si prin simpla noastra prezenta la sedinta coalitiei, o guvernare incompetenta si corupta.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s