PDL vegheaza! Dormiti linistiti!

Se dovedeste inca o data ca politica PDL, indiferent ca este facuta la varf, de catre Traian Basescu, Emil Boc sau Elena Udrea, sau de catre aplaudacii din cuprinsul ierarhiei, gen ministrul de finante Gheorghe Ialomitianu sau, in acest caz, presedintele organizatiei argesene, senatorul Mircea Andrei, este aceeasi, a dezinformarii, a minciunii grosolane, a desconsiderarii totale a cetatenilor !

Saptamana trecuta senatorul pedelist ne-a bombardat (si prin intermediul presei) cu fierbinti rugaminti pentru a-i fi votate, bietului parlamentar al majoritatii, diverse amendamente ce vizau infrastructura judetului Arges.

S-a facut sondaj in presa ce parlamentar cum voteaza; deja visam la sumele revarsate in Arges, la repararea drumurilor distruse… Ce sa mai vorbim, totul era deja rezolvat!

Dar, daca mai poate fi considerata asa, surpriza: domnul senator Mircea Andrei nu a mai apucat sa faca nici un amendament! Ce proiecte, ce vot (domnia sa nici macar nu s-a sinchisit sa participle la lucrari!), important era sa ne spuna ca “ PDL vegheaza! Dormiti linistiti!“ Poate s-o mai gasi vreun naiv sa-i creada!

,,Chiar daca sunt parlamentar de opozitie, va marturisesc sincer ca m-am bucurat atunci cand am auzit ca senatorul PDL Mircea Andrei va realiza un amendament pentru suplimentarea bugetului la DN 73, pentru ca, venind din sfera puterii, ar fi avut mai multe sanse de a fi votat in plen. Am constatat, insa, ca nu a fost decat o declaratie mincinoasa, in spiritul celor cu care ne-am obisnuit de la reprezentantii PDL. Noi, liberalii, oricum aveam refacerea acestui drum printre proiectele pe care le-am propus spre finantare pentru Judetul Arges. Din nefericire, sita Guvernului Boc nu cerne decat in functie de criteriul politic, iar parlamentarii puterii din Arges, cu exceptia lui Cristian Boureanu al carui vot „pentru” oricum nu a contat, in loc sa reprezinte interesele celor care i-au votat, s-au facut pres in fata triadei Basescu-Udrea-Boc, neavand niciun cuvant de spus pentru comunitatea pe care o reprezinta” a declarat parlamentarul PNL, Andrei Gerea.

Pentru ce atata gargara domnule senator? Pentru ce atata populism ieftin? Sau doriti sa ne convingeti ca ati absolvit cu brio scoala demagogiei PDL?

 

Amendamentele Partidului National Liberal privind infrastructura majora a judetului Arges:

»250.000 mii lei pentru finantarea obiectivului Autostrada Pitesti-Sibiu, parte a coridorului IV Paneuropean

»10.000 mii lei  pentru obiectivul Reabilitare Trasfagarasan

»30.000 mii lei pentru obiectivul Reabilitare DN73 Pitesti-Mioveni – Campulung-Brasov

»15.000 mii lei pentru obiectivul Reabilitare DN73C Ramnicu-Valcea-Curtea de Arges-Campulung

» 50.000 mii lei pentru  finantarea obiectivului  Drum expres Pitesti-Craiova

Publicitate

Un gând despre &8222;PDL vegheaza! Dormiti linistiti!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s