In loc de Valentine’s Day: Lazaroiu anunta o revolutie sexuala in Romania

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a revenit la profesiunea sa de baza, cea de sociolog, cu un studiu despre demografia din Romania, intitulat „Demografia iubirii: revolutie sau razboi”. Lazaroiu sustine ca, peste opt ani, vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat femei, astfel existand riscul ca agresivitatea sa creasca pe fondul frustarilor sexuale.

In anul 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile. Un milion de tineri isi vor cauta perechea, iar aproximativ 160.000 de barbati vor ramane necasatoriti. In asemenea perioade de dezechilibru intre numarul barbatilor si cel al femeilor, cercetatorii arata ca exista riscul de avea revolutii (chiar de catifea) sau cresteri ale agresivitatii (razboaie). Daca in 1989 aveam doua partenere la un barbat si s-a ajuns la o revolutie politica, in 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare partenera, iar efectele nu sunt inca foarte usor de anticipat„, scrie Lazaroiu in Q magazine, citat de realitatea.net.

Una dintre solutii ar fi, in opinia consilierului prezidential, legalizarea prostitutiei.

In orice caz, in asemenea perioade ne putem astepta la o inflorire a industriilor sexuale, in special a prostitutiei. De altfel, statul trebuie sa ia in calcul legalizarea prostitutiei pentru a rezolva macar o parte din problema. Chiar daca multi dintre acesti barbati nu isi vor gasi o pereche stabila, va trebui ca ei sa isi satisfaca pulsiunile sexuale. In conditiile in care numarul de prostituate este mic, iar fenomenul clandestin, vor creste agresivitatea si violenta sexuala, dar si conflictele intre barbati generate de o partenera„, mai sustine Lazaroiu.

Sursa: Jurnalul National

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s