Iulia Parvan – o tanara care inspira

In timp ce unii romanii marsaluiau impotriva Codului Muncii, Iulia Parvan, eleva in clasa a XII-a care a demonstrat ca vorbeste mai fluent, mai concret si mai eficient decat liderii de sindicat in fata multimii, la ultimul miting de la Pitesti impotriva aceluiasi Cod, a fost invitata speciala la conferinta PNL Pitesti.

Membra in TNL din luna februarie a acestui an, Iulia Parvan a explicat ca discursul ei din timpul mitingului a fost ceva sponta si a reprezentat doar asteptarile si dorintele tinerilor de la Romania si romani. “Se pare ca nu suntem importanti si nimanui nu ii pasa de noi. S-a vorbit de lipsa de performanta, mai ales in invatamant. Au fost facute reforme, dar niciodata nu au fost intrebati si elevii ce ar vrea sa invete, pe ce materii sa se puna accent. Eu as vrea sa fac mai mult practica, ori daca noi, la chimie, biologie, fizica nu facem practica, nu stiu cum ne-am putea descurca la facultate. Nu stiu cum profesorii ar putea face performanta cu noi cand au atatea probleme. Li se scad salariile, sunt profesori care sunt impinsi de colo-colo prin autobuz, cred ca le este greu sa lase totul in urma si sa profeseze. Profesorii mei s-au descurcat insa destul de bine”, a afirmat Iulia.

Tanara a explicat cat se poate de corect si portia de autism administrata romanilor de actualul guvern: “Dupa parerea mea, eu cred ca nu vor sa fim destepti, nu vor sa fim educati, pentru ca e foarte greu sa fie manipulat un popor de oameni destepti. Cand le vinzi promisiuni, oamenii educati isi dau seama ca promisiunile nu pot fi realizate. Prefera sa mergem ca oile la vot”.  Iulia Parvan a precizat ca isi doreste sa plece in afara, dar numai pentru a se intoarce si pentru a pune in aplicare experienta acumulata in tarile civilizate. Ea a mai afirmat ca majoritatea colegilor ei vor sa emigreze. Ea a mai precizat ca dintre cei 30 de colegi din clasa sa, doar 5-6 mai vor sa ramana in tara.

Sursa: epitesti.ro

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s