Premiul Nobel pentru minciuna si fariseim se acorda…domnului Boc!

Aproape ca fiecare roman se obisnuise destul de mult cu ideea ca domnul Boc este cel mai mare demagog in viata al Romaniei! Sau cu faptul ca, in cei peste doi ani de mandat de premier, acesta ne-a intocmit tot felul de programe de guvernare, care mai de care mai aducatoare de valuri binefacatoare si nesfarsite de lapte si miere: de la sute de km de autostrada, pana la pensii si salarii minime de sute de euro; de la o agricultura eficienta si prospera, pana la alocatii substantiale pentru copii etc. Sau ca la fiecare aparitie publica a premierului aflam din nou ca doza de optimism a acestuia a atins cotele maxime si ne-a scos din nou, pe neasteptate, din criza, fara ca noi sau economia sa fi perceput in vreun fel acest lucru!

Si ce s-a ales oare din multitudinea de promisiuni solemne, pentru care s-a jurat la fiecare investire de guvern Boc? Nimic mai mult decat praful portocaliu…

Basmele au tinut o vreme pentru mare parte din romani, pana la instaurarea peste-noapte a adevarurilor de cosmar semnalate de supraveghetorii externi! Si asa au iesit la iveala, rand pe rand, fantasmagoriile expirate, expuse zilnic de corul de guvernanti din falimentarele echipe ale domnului Boc!

Dar prin recentul comportament al domnului Boc meteahna portocalie de Pinocchio veritabil a intrecut orice masura inimaginabila la ultima motiune de cenzura pe Codul Muncii, unde acesta a afirmat, in plenul Parlamentului, ca domnul Pissarides ar sustine ca ”solutia pentru crearea de noi locuri de munca dupa revenirea din criza o reprezinta flexibilizarea pietei muncii prin folosirea contractelor temporare de munca”.

Ati fost foarte repede pus la punct de catre cel caruia i-ati atribuit sustineri ridicole si exagerat de false, domnule prim-ministru: „Cu certitudine, nu am spus niciodata aceste cuvinte care imi sunt atribuite si nu cred in ele. De fapt, am vorbit in mod repetat impotriva ideii de utilizare a contractelor pe perioada determinata ca modalitate de reducere a somajului. Consider ca aceasta este o politica rea in conditiile actualei recesiuni si aceasta politica se face responsabila de dualitatea de pe piata fortei de munca din Spania si, partial, de rata ridicata a somajului“ v-a replicat laureatul Premiului Nobel, domnul Christopher Pissarides!

Sunteti incredibil domnule prim-ministru si ar trebui sa intelegeti macar acum, in ceasul al treisprezecelea, gravitatea minciunilor dumneavoastra si, mai ales, faptul ca, prin functia pe care o detineti nu va reprezentati pe dumneavoastra si partidul pe care-l conduceti la groapa de gunoi! Ci si pe noi, poporul roman! Si ne faceti pe toti de ras!

Domnule Boc, ajunge! Fabrica dumneavoastra de minciuni trebuie inchisa definitiv! Ati plecat de la a minti un intreg popor, convertit in pacient guvernamental, cum ca se simte mai bine si ca are toate sansele sa supravietuiasca prin grija dumneavoastra – desi acesta este sufocat zilnic cu toate poverile care s-au inventat vreodata de vreun prim-ministru – si ati ajuns sa mintiti flagrant ca un specialist international in economie, laureat al premiului Nobel, are aceeasi parere cu teoriile dumneavoastra false despre munca, contracte pe perioada determinata si somaj!

Acesta reprezinta deja culmea tupeului si a inventiilor mincinoase si cred ca pana si lui Pinocchio i-ar fi rusine! Dar, de fapt, Pinocchio s-a indreptat si a devenit baiat bun. Dumneavoastra v-ati transformat in Emil Bobu! Sau Elena Ceausescu?! Oricum ce faceti dumneavoastra, domnule Boc, se numeste IMPOSTURA! ATI INTELES? IMPOSTURA!!!!

Si, apropo de discursul dumneavoastra de doua parale de la ultima motiune: oare 33 % (ponderea veniturilor din PIB-ul pe 2010) e mai mare decat 32 % din PIB-ul pe 2008? (Si cu cata mandrie ati afirmat acest lucru!)

Domnule BO…BU,  SUNTETI PENIBIL! DATI-VA DEMISIA!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s