Dan Bordeianu, oficial in randul deputatilor PNL

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act, miercuri, de revenirea deputatului Dan Bordeianu in grupul parlamentar al PNL. Liderul de grup al deputatilor PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a informat conducerea Camerei ca Dan Bordeianu face parte din grupul liberalilor incepand cu 4 aprilie.

Revenirea lui Bordeianu in randul liberalilor urmeaza sa fie anuntata in plenul Camerei Deputatilor. Saptamana trecuta presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca deputatul Dan Bordeianu a revenit in randul liberalilor, adaugand ca PNL este “in ofensiva” si poarta discutii inclusiv cu parlamentari din PDL.

Domnul deputat Dan Bordeianu, care a activat o vreme in randul deputatilor independenti, a revenit in PNL si in grupul parlamentar liberal. S-a reintegrat in partid si isi va desfasura activitatea in cadrul grupului liberal din Camera Deputatilor ca si in calitate de vicepresedinte in BPJ al PNL Vaslui. Suntem in ofensiva in aceasta privinta pe mai multe planuri parlamentare”, a afirmat Antonescu.

Sursa: Agerpress

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s