Ce ati facut din Romania domnilor Basescu si Boc, doamna Udrea?

Cat credeti ca mai puteti intinde coarda?

Cred ca oricarui roman bland din fire, caruia i-ar mai trece pe la urechi celebrul slogan basescian: „sa traiti bine”, i-ar fi greu sa-si stapaneasca cuvintele care i-ar navali, din ce in ce mai expresive si mai pline de „recunostinta”, pe masura ce guvernarea lui „Lacusta Voda” se apropie de scadenta!

Romania traieste in aceste zile niste clipe de cosmar, desprinse parca din cele mai grotesti si inimaginabile scenarii de groaza! Aproape ca anii de criza sufocanta, plini de falimente, somaj fulminant si austeritati atroce, 2009 si 2010, par de catifea, pe langa acest inceput cumplit de an 2011, in care ni se promisese o primavara economica si o inflorire sociala!

Anul 2011 a inceput cu un nou cod al muncii neacceptat nici de centralele sindicale, dar nici de 4 din cele 5 asociatii patronale importante!

Apoi 2011 a continuat, din pacate, cu lacate pe viata cetatenilor, prin decizia de inchidere brusca a spitalelor romanesti, fara nicio licarire de luciditate care sa va faca sa vedeti consecintele devastatoare asupra sanatatii si asa din ce in ce mai precare a romanilor!

Ati adus Romania intr-un stadiu incredibil de jalnic, cu un procent al romanilor bolnavi, dintre cei cu varste mai mari de 50 de ani, de peste 80%!

Ati eliminat retetele compensate si ati inventat un nou bir pe sanatate: coplata! Ati facut din pensii si salarii niste venituri minuscule, bune de vizionat cu lupa, pentru a mai dibui ceva din ele si ati instituit crunta saracire a populatiei la rang de politica nationala, domnilor Basescu si Boc, si, bineinteles, ultima pe lista, doamna ministru a frunzei carpatine, Elena Udrea!

Si, acum, in aceste zile de inceput de primavara – promisa a fi o iesire din prapastia imensa a crizei -, ati culminat cu producerea de victime omenesti ale reformei dumneavoastra nesabuite!

Mor oamenii in Romania la usile spitalelor inchise, iar domnul Boc vrea rapoarte ale celor intamplate! De parca nu era de asteptat sa se intample asa! Dar domnul Goe, pardon, Boc, este linistit ca i-au spus lui niste baieti de la minister cum ca, oricum nu avea nimeni ce sa le faca acelor bolnavi, pentru ca erau si asa in stare grava! Chiar si asa sa fie, OAMENII aceia aveau dreptul la o minima ingrijire medicala, OAMENII aceia mai aveau o sansa, iar STATUL ROMAN, pe care, din pacate, dumneavoastra, bietule domn premier il conduceti, trebuia sa le-o ofere!

Se fac proteste vehemente si lanturi umane in jurul spitalelor pe care marii reformisti ai Romaniei le inchid cu forta ca sa le transforme in camine de batrani – pe care nu le cere si nu le va locui nimeni -, dar guvernantii pedelisti le rad in nas oamenilor adusi la disperare de toate aceste decizii demente, cu nesimtirea ordinara a imbuibatului cocotat prin minciuna pe scaunul guvernarii!

V-as intreba de ce, de exemplu, vreti sa inchideti spitalul de la Calinesti, judetul Arges? V-as intreba daca aveti habar ca acest spital indeplineste toate conditiile cerute de prietenii dumneavoastra care v-au „sfatuit” in problema reformei in sanatate? V-as intreba daca stiti ca nu exista absolut niciun motiv (din cele invocate de specialistii dumneavoastra de doi lei) sa lasati fara ingrijire medicala un numar de peste 50000 de OAMENI? Dar, nu-i asa, aceste intrebari ar avea vreun rost daca pe dumneavoastra v-ar interesa vreun moment soarta poporului roman! Dar cum nu va intereseaza…

Nu ramane decat sa conchid ca urati acest popor mai mult decat l-au urat tata Leana sau nea’ Nicu! As putea sa spun ca va aflati la acelasi nivel de ura cu „colegul” dumneavoastra de administratie, cetateanul (al carei tari stimate? ) Csibi Barna!

Asa ca, va rog, in numele celor care nu va mai suporta nesimtirea, minciuna, hotia si tradarea, DUCETI-VA!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s