Cantarea coruptiei, noul slagar PDL

Este incredibil ce se intampla in Romania ultimelor zile! Inimaginabilul lucrurilor de nepermis a ajuns o banalitate la ordinea zilei, iar coruptia, practicata in masa de guvernantii portocalii sau de catre alesii sai prin judete, constituie deja un motiv temeinic de incantare si succes pentru PDL! Primari, viceprimari sau alti alesi ai PDL, desi sunt cercetati sau chiar arestati direct, cel putin sub acuzatia de luare de mita, sunt laudati pompos, la scena deschisa, de catre conducerea de partid, prin comunicate oficiale sau dezmierdari mediatice: „PDL Cluj a luat act de decizia Curtii de Apel Cluj cu privire la domnul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. De-a lungul celor peste zece ani, Sorin Apostu a fost unul dintre cei care au contribuit la consolidarea PDL Cluj si, indiferent de ceea ce se intampla in aceste zile, raman proiectele pe care domnia sa le-a realizat pentru municipalitatea clujeana. Din punct de vedere juridic, domnia sa se bucura, mai departe, de prezumtia de nevinovatie, care este o problema ce tine de apanajul justitiei. Sub aspect politic, sunt aplicabile dispozitiile articolului 23, litera c, din Statutul PDL, coroborate cu articolul 4, alineat 3, din Codul Etic, fiind suspendat de drept din calitatea de membru al PDL Cluj„.
Chiar si presedintele tarii, domnul Basescu, in loc sa se ocupe de problemele stringente ale tarii sau sa-si afiseze, macar de ochii lumii, supararea ca protejatii sai se tin numai de potlogarii si risipa fara margini pe bani publici, dumnealui tine sa ne anunte ultimul sau crez si anume, ca PDL este inca cocotat pe cai mari, ca nu conteaza cat de putred e interiorul pretiosului sau partid, acesta va castiga, in alegerile de anul viitor, peste 30%! „Pentru prima oara, exista si in Romania o sustinere de aproximativ 50% pentru o politica responsabila, care vrea sa promoveze eficienta, nu o dependenta inerta de statul social. Partidul de guvernamant, PDL, nu poate atinge singur pragul de 50%. De aici vine si nevoia de noi forte politice. PDL are numai 30%, daca nu devine si mai slab din cauza scandalurilor de coruptie„, a declarat recent, domnul Basescu. Deci ce ar trebui sa intelegem din aceste precizari prezidentiale, oare? Ca DNA-ul ar trebui sa o lase mai moale cu arestarile, ca nu cumva sa dauneze grav PD-ului in alegeri???
Minunate vremuri, nu-i asa?! Guvernele domnului Boc, sustinute cu toata verva prezidentiala, duc tara spre cel mai funebru drum al falimentului si saraciei lucii, coruptia guvernamentala si administrativa se afiseaza tot mai des in randurile PDL, iar presedintele ne spune senin, ca acest partid trebuie sa conduca tara mai departe si ca are toate sansele sa-i fie alaturi, in fruntea guvernului, in continuare!
Pai vi se pare un lucru normal, etic si de laudat, domnule presedinte Basescu, ca acest partid al dumneavoastra, viciat pana in cele mai marunte cotloane ale sale, sa nu fie sanctionat pentru astfel de practici, profund costisitoare si umilitor de jignitoare, pentru romanii prea indatorati, lasati cu sutele de mii pe drumuri, muritori de foame, bolnavi, saraciti pana la extrem si sacrificati, cu cinism si nepasare, de toate aceste uriase hotii, pe care va faceti ca nu le vedeti?
Va luati, furios, de judecatori si de intreaga justitie romana, in fiecare zi, sustinand vehement ca aceasta este corupta sau ca ia decizii fara discernamant, domnule Basescu! Dar partidul pe care l-ati oblojit permanent, de ani si ani, si care distruge tot ce atinge si utilizeaza doar faradelegi, pe post de politici publice si decizii guvernamentale, nu-l veti pune niciodata, la stalpul infamiei???

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s