Drept la replica – Obiectiv argesean

Ca urmare a aparitiei in cotidianul Obiectiv argesean a unui articol ce cuprinde informatii false, am cerut un drept la replica care, insa, nu mi-a fost acordat. Drept pentru care o sa il public si aici:

Drept la replica

In numarul 436 din data de 5 ianuarie 2012 al cotidianului „Obiectiv argesean”, in articolul „Deputatii Georgescu, Gerea si Boureanu, fara declaratii de avere la zi” semnat de George Mateescu, apare informatia falsa referitoare la faptul ca nu mi-am mai completat si depus declaratia de avere inca din data de 13 iunie 2008. Citez: „Si deputatul liberal Andrei Gerea a uitat sa se achite de aceasta obligatie. Ca si in cazul colegului sau Filip Georgescu, Gerea este la al doilea mandat de parlamentar. Nici el nu si-a depus, insa, declaratia de avere dupa alegerile din noiembrie  2008. Pe pagina de internet a Camerei Deputatilor, ultima declaratie de avere are data 13 iunie 2008 si, de atunci incoace, nu mai stim nimic despre proprietatile, banii si bunurile deputatului Gerea.

Adevarul, verificabil imediat pe site-ul Camerei Deputatilor, la rubrica „Declaratii de avere”, este ca declaratiile de avere au fost depuse in termen legal, ori de cate ori a fost nevoie, la datele 13.12.2008, 10.06.2009, 27.10.2010, 15.06.2011.

Ultima declaratie de avere depusa la secretariatul Camerei Deputatilor este inregistrata cu nr. 326/15.06.2011.

Acestea pot fi vizualizate pe site-ul Camerei Deputatilor, inca de la depunerea lor, chiar si de catre un novice in navigarea pe Internet. Dumneavoastra „n-ati putut”…

In conformitate cu Legea audiovizualului, va rog sa-mi acordati dreptul la replica, in aceleasi conditii in care drepturile sau interesele legitime mi-au fost lezate.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s