Tinerii liberali din Arges au dus ajutoare in Armasesti, jud. Ialomita

Duminica, 19 februarie 2012, TNL Arges a organizat, in cadrul campaniei nationale de solidaritate cu sinistratii din zonele afectate de ger si ninsoare, o actiune in judetul Ialomita, in localitatea Armasesti. Aceasta localitate face parte dintre cele 47 (14 in judetul Buzau, 11 in Calarasi, 10 in Vrancea, 8 in Ialomita, 3 in Braila si una in Galati) in care au fost si vor fi distribuite ajutoare, in cadrul campaniei nationale de solidaritate organizata de Tineretul National Liberal. Reprezentanti ai tinerilor liberali argeseni au plecat din Arges la primele ore ale diminetii secondati de un camion incarcat cu 40 de tone de lemne pentru foc, puse la dispozitie de Dica Hristu Cristian, viceprimarul localitatii Vladesti.

Alaturi de primarul Neagu Stefan si Aurelian Ionescu, presedintele TNL Ialomita, tinerii liberali argeseni au vazut la fata locului dezastrul provocat de caderile masive de zapada. Reactia tinerilor liberali, aceea de a duce lemne in aceasta comuna grav afectata de ninsori si viscol vine in urma apelului facut de primarul localitatii pe posturile de televiziune nationala.

Presedintele TNL Arges, Lucian Ionescu a declarat: “Campania de ajutorare a sinistratilor se desfasoara in toate filialele TNL din tara. Am ales sa ajutam aceasta comuna dupa ce am vazut un reportaj la una din televiziunile nationale, reportaj in care primarul Neagu, primarul comunei Armasesti, facea apel catre oamenii de buna credinta pentru a ajuta comuna cu lemne de foc. Intradevar, am vazut la fata locului proportiile dezastrului. Oamenii nu au cu ce sa se incalzeasca, fie nu au lemne de foc, fie au casele acoperite de metrii intregi de zapada. Se incalzesc cu coceni de porumb (cei care au) sau indura frigul napraznic din campia Baraganului. Vreau sa le  multumesc tinerilor care se implica in aceasta campanie de solidaritate, dar si seniorilor partidului pentru ajutorul acordat, in special domnului deputat Andrei Gerea, domnului consilier judetean Constantin Polexe, si nu in ultimul rand celui care a facut posibil sa aprovizionam aceasta comuna cu 40 de tone de lemne, domnului viceprimar din Vladesti, Dica Hristu Cristian”.

Campania de ajutorare continua cu colectare de alimente. In acesta saptamana, tinerii liberali din Arges vor mai trimite in judetul Ialomita un transport cu alimente si apa, donate de membrii PNL din organizatiile judetului.

Departamentul de presa al TNL Arges

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s