Alaturi de Asociatia World Wide Fund Romania pentru salvarea padurilor virgine din Romania

Intrucat mediul inconjurator nu trebuie sa fie indiferent nimanui si avem, cu totii, obligatia morala si juridica neconditionata sa-l imbunatatim, sa-l conservam si sa-l protejam cu strasnicie, sprijin, legitim, demersul intreprins de Asociatia World Wide Fund Romania pentru salvarea padurilor virgine din tara noastra. Scop in care am adresat, potrivit prerogativelor legale, Academiei Romane, ministrului mediului si padurilor, dar si directorului general al Regiei Nationale a Padurilor ROMSILVA scrisoarea nr.72/02.03.2012 si intrebarile nr.7703 A/01.11.2012, nr.8363 A/15.02.2012 si nr.8760 A/03.04.2012, soldate, pana acum, cu raspunsurile nr.766/14.03.2012, nr.5317/28.11.2011 si nr.21247/22.02.2012. Acestea dezvaluie faptul ca pe teritoriul autohton exista, din fericire, zone silvice virgine si cvasivirgine intinse, ca ele sunt in curs de inventariere, insa legislatia in domeniu nu prea e propice acestui program cert necesar mentinerii echilibrului ecologic si nu se schimba, din pacate, usor si repede.

Ceea ce impune ca problema asta, deloc de neglijat, sa ramana in atentia mea, chiar si intr-un viitor mandat, daca argesenii mi-l vor acorda. Precum declararea padurii Trivale, din Pitesti, ca arie naturala protejata, daca ea nu se va realiza pana la alegerile din toamna.

Precizez ca documentele mentionate, comunicate organizatiei amintite, pot fi consultate la biroul meu parlamentar si pe site-ul Camerei Deputatilor.

Publicitate

Un gând despre &8222;Alaturi de Asociatia World Wide Fund Romania pentru salvarea padurilor virgine din Romania&8221;

  1. Despre padurile romaniei ,a fost o adevarata tragedie.Sa se petreaca asemenea jafuri la adresa economiei nationale ,asupra sanatatii oamenilor sa inbogatim derbedeii si dusmanii nationali si romanul indiferent de pozitia lui sociala sa asiste platonic la asemenea dezastru nu mi-am putut inchipui.Astazi se impune mai mult ca oricand alinierea politica a tuturor cetatenilor patriei indiferent de etnie,sa terminam cuaceste grupari etnice care nu fac altceva decat sa tulbure apele si sa-si ceara drepturiin plus Dle te inscrii in partidul a care-i culoare te reprezinta si fa politica pana i-ti vine rau dar nu pe criterii etniceNu va ajunge cat v-a santajat timp de 22 de aniP.D.L.ul ar trebui sa li se instituie un proces public pentru lovirea demnitatii romanului ,obligandu-i sa asiste la asemenea mizerie de politica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s