Se va retrage Crin Antonescu din politica? (Mihai Ciuca)

Am lamurit deja trei atuuri ale presedintelui interimar. Nu este santajabil, nu vine din structurile PCR si nu este preocupat sa devina idolul maselor. Prin virulenta reactiilor remarc ca aceste atuuri au vandut bine emetiralul! Vreau sa continui acest demers si sa arat, in opinia mea, cine nu este Crin Antonescu. Inainte vreau totusi sa corectez o informatie gresita, pentru care imi cer scuze: Crin nu e orfan de mama. A fost crescut de la 3 ani de tatal sau, in urma divortului.

In primul rand, Crin Antonescu nu este un idiot. I se reproseaza ca a chiulit de la lucrarile parlamentului. Pai numai un idiot ar sta legat de banca, admirand pe Komisara Vuitton (licenta CTP, all rights reserved) socotind pe degete numarul celor prezenti. Numai un idiot ar rezista torturilor psihice emise de la tribuna parlamentului de alesii PDL. Numai un idiot ar accepta ca robii rataciti ai Domnului sa ia in desert Numele Lui, folosindu-se de Biblie in scopuri politice. Numai un idiot si-ar fi racit gura in luari de cuvant cand opozitia nu era bagata in seama de fosta majoritate parlamentara. Asta pe cand PDL oferea Romania pe tava, cu mainile legate la spate, carmaciului suprem, roaba fanteziile lui grobiene. Asemenea oameni si asemenea naravuri se trateaza cu flitul.

In al doilea rand Crin Antonescu nu (mai) este un idealist. Nu va lasati inselati de imaginea candva romantica a fostului ministru al tineretului si sportului. Plasata in ghiveciul CDR, apoi al Aliantei DA, a trebuit sa se adapteze mitocaniei, grosolaniei si agresivitatii medouuli politic. Acum este un lider pragmatic. A invatat pe pielea lui ca elementul cel mai nociv din politica romaneasca este Traian Basescu. A inteles ca fara un compromis de anvergura (cu PSD) acesta nu poate fi dat la o parte. Inca ii scapara privirea cand pomeneste de mineriada din 13-15 iunie. Este insa capabil sa-si depaseasca propriile resentimente, pentru binele comun. Si bine face.

In al treilea rand Crin Antonescu nu este fraier. Toti il acuza, deh, la timpul viitor, cum ca va gratia coruptii PSD si PC, incepand cu Adrian Nastase. Dati-mi macar un motiv logic pentru care ar face asa ceva! Imaginati-va ca e presedinte. Ca Traian Basescu e deja istorie. Ca telul principal a fost atins. Ce l-ar face sa-si compromita pozitia? Nici macar Ponta, daca ramane premier, nu va dori sa se sifoneze mai mult, solicitand gratierea fostului sau mentor. Persistenta si indarjirea lui Crin Antonescu sunt semne clare ca nu va face pasi gresiti. La drept vorbind, o pronuntare rapida si corecta in toate dosarele de coruptie i-ar face viata mult mai usoara. Nu sunt coruptii lui. Nu este la mana lor!

In fine, in ultimul rand Crin Antonescu nu este un papa-lapte. In fata atacurilor furibunde, isterice, nerusinate si pline de mizerie, el nu se va inclina. Atacurile il indarjesc si mai mult, aratandu-i cat de imperioasa este o curatenie generala. Scopul lui este sa puna capat epocii Basescu. A declarat ca daca Traian Basescu nu este demis la referendum se retrage din viata politica. Nu sunt vorbe goale!

Este o ironie a istoriei ca tocmai un om pe care propaganda basista il creioneaza drept lenes, somnoros, neiubitor de munca, incompetent si incapabil este nuca tare care-l va mazili pe Traian Basescu! Teribil!

Hai Romania! AMR 19!

Sursa: Stelian Tanase

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s