AEP si BEC au confirmat frauda electorala de la Paris din 2009, cand Traian Basescu a fost reales

Frauda electorala de la Paris din 2009 a fost confirmata de Autoritatea Electorala Permanenta si Biroul Electoral Central, informeaza antena3.

Presedintele sectiei de vot a fost demis si amendat.

In acea vreme, ambasadorul Romaniei la Paris era Theodor Baconski, omul care avea sa fie ulterior promovat de Traian Basescu ca Ministru de Externe.

AEP a trimis catre Antena 3 un raspuns, ca solicitare a unei adrese trimisa de Radu Tudor, prin care se recunoaste ca in sectia de votare organizata la Ambasada Romaniei la Paris s-a prelungit programul cu o ora si jumatate.

Vezi aici documentul.

Publicitate

Un gând despre &8222;AEP si BEC au confirmat frauda electorala de la Paris din 2009, cand Traian Basescu a fost reales&8221;

  1. Biroul Electoral Central și Autoritatea Electorală Permanentă au confirmat pentru prima dată în scris, prin documente frauda electorală care a avut loc la ambasada României de la Paris în anul 2009, la alegerile prezidențiale. În acea vreme, ambasadorul României la Paris era Theodor Baconski, omul care avea să fie ulterior promovat de Traian Băsescu ca Ministru de Externe.AEP a trimis către Antena 3 un răspuns, ca solicitare a unei adrese trimisă de Radu Tudor, prin care se recunoaște că în secția de votare organizată la Ambasada României la Paris s-a prelungit programul cu 1 oră și jumătate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s