TNL Pitesti a castigat pentru a treia oara Cupa „TNL respira liber” Felicitari!

Diploma TNL respira liber 2013Duminică, 13 octombrie, tinerii liberali din Argeş au organizat a patra ediţie a cupei TNL Argeş la fotbal intitulată “TNL respiră liber”.  La aceasta ediţie, gazdă a fost organizaţia de tineret din Curtea de Argeş, căreia i s-au alăturat seniorii partidului, în frunte cu viceprimarul Cristian Mitrofan. Competiţia s-a desfăşurat în “Sala Sporturilor” de lângă Stadionul Municipal.

În faţa unui public numeros, susţinuţi de galerii, tinerii fotbalişti liberali au luptat să ajungă în marea finală. Reprezentanta tinerilor din Piteşti a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul de cea mai bună echipă de fotbal din Argeş. Finala s-a decis după loviturile de departajare, cupa fiind câştigata cu scorul de 2-1 de TNL Piteşti. Finala mică a avut ca protagoniste echipele organizaţiilor din Câmpulung si Curtea de Argeş, aceasta din urmă impunându-se cu scorul de 10-6, ocupând astfel locul III.

Echipele premiante au fost distinse cu diplome, echipament sportiv, şampanie și cupe, restul echipelor primind diplome de participare. De asemenea, organizatorii au oferit şi o serie de diplome “speciale” pentru cea mai gălagioasă galerie (“Vuvuzelele Argeşului”) – adjudecată de către galeria organizaţiei gazdă; celui mai mare ratangiu al turneului (“Ai, n-ai mingea, tragi la poartă”); pentru cel mai frumos penalty (premiul “Gheorghe Ştefan”); celui mai bun portar (premiul “Suleyman Magnificul”), dar şi celui mai slab portar (premiu “Leonard Doroftei” pentru cel mai bun încasator). S-a oferit, de asemenea, premiul “Traian Băsescu” pentru cel mai slab căpitan de echipă. Un premiu special a primit şi viceprimarul municipiului Curtea de Argeş: premiul “Cornel Dinu” pentru cel mai filozof fotbalist al turneului.

Acţiunea a avut scopul de a valorifica o viaţă sănătoasă prin sport, de a promova spiritul de echipă şi de a oferi şansa tinerilor de a lega prietenii.

TNL Pitesti_fotbalCredem că sportul ne învaţă pe toţi că disciplina, sacrificiul prin muncă, perseverenţa şi fair-play-ul sunt valori esenţiale, aplicabile oricărui domeniu şi care ne conduc la performanţă” a precizat preşedintele TNL Argeş, Cosmin Iordache.

A fost o competiţie frumoasă şi chiar dacă doar o singură echipă a mers mai departe, toţi am avut de câştigat. Ne-am întâlnit, am făcut sport, am discutat despre problemele cu care ne confruntăm la nivel de organizaţii locale şi la final am şi sărbătorit. A fost o zi frumoasă”, a spus Leonard Bădoiu, preşedintele TNL Curtea de Argeş.

„Ideea a venit de la tinerii din cadrul partidului. Dorim o socializare cu organizaţile de tineret şi meciurile de fotbal au fost o bună ocazie. Competiţia s-a desfăşurat la Curtea de Argeş şi nu la Piteşti, cum era normal – ei fiind şi câştigătorii de anul trecut, tocmai fiincă cele două organizaţii colaborează foarte bine” a declarat Cristian Mitrofan la finalul turneului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s