Întalnire ministrul Gerea – sindicate minerit

Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, s-a intalnit luni, 20 ianuarie a.c. cu o delegaţie a liderilor de sindicat din unele companii cu activitate în domeniul resurselor minerale, condusă de Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.
La discuţii au participat Lucian Ţăran, preşedintele sindicatului Cuprumin Abrud, Ilie Scarlat, preşedintele sindicatului Carbonifera Ploieşti şi Mugurel Huţuleac, preşedintele sindicatului Companiei Naţionale a Uraniului. Au fost prezenţi Dian Popescu, senator precum şi Sorin Găman, director general în cadrul Ministerului Economiei.
Pe parcursul discuţiilor, reprezentanţii sindicatelor au prezentat unele dintre dificultăţile cu care se confruntă sectorul resurselor minerale, referindu-se la probleme legate de producţie şi valorificare produselor, chestiuni juridice şi de patrimoniu, financiare şi de personal.
Ministrul Economiei i-a asigurat pe cei prezenţi la discuţie de totala sa deschidere pentru colaborare, pentru un dialog periodic eficient cu toţi factorii implicaţi în rezolvarea problemelor cu care se confruntă acest sector de activitate.

 Sursa: Biroul de presa al Ministerului Economiei

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s