Declaraţia preşedintelui Senatului României şi al Partidului Liberal Reformator, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, referitor la declaraţiile Monicăi Macovei

Preşedintele Senatului României şi al Partidului Liberal Reformator, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, referitor la declaraţiile Monicăi Macovei

„Am recepţionat anunţul făcut de doamna Monica Macovei privitor la intenţia sa de a candida la preşedinţia României cu o oarecare surprindere, având în vedere că partidul din care face parte a nominalizat oficial o altă persoană pentru această poziţie. Atacurile sale ulterioare la adresa mea, dar şi alte componente ale atitudinii sale mi-au risipit nelămurirea.

În calitatea sa de membră activă a echipei lui Traian Băsescu şi în ciuda declaraţiilor belicoase de faţadă dintre cei doi, Monica Macovei are acum de dus la îndeplinire două misiuni, parte a planului urzit de Băsescu: 1. atacuri publice ”sub centură” la adresa mea, pentru a-mi diminua şansele de a intra în turul doi al alegerilor, ştiut fiind că am fost permanent un adversar redutabil al preşedintelui României şi 2. captarea atenţiei opiniei publice asupra sa şi creşterea influenţei sale în aşa-zisul partid de dreapta. Cu cât sunt mai influenţi oamenii apropiaţi lui Băsescu, cu atât mai repede şi mai eficientă va fi preluarea partidului de către Băsescu după încheierea mandatului său.

Mi-am propus şi voi duce o campanie electorală constructivă, bazată pe mari proiecte pentru România. Asta nu însemană că nu voi replica cu maximă promptitudine şi exigenţă la orice atac ”sub centură”, aşa încât electoratul să nu fie derutat de manevrele echipei Băsescu”.

Departamentul de comunicare al PLR Argeş

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s