Prima întâlnire cu mediul de afaceri a ministrului Andrei Gerea, în Argeş

Ministrul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, deputatul Andrei Gerea, va efectua o vizită în judeţul Argeş, vineri, 13 februarie. Programul cuprinde o vizită de lucru, începând cu ora 09.00, pe Platforma nucleară din Mioveni, la Institutul de Cercetări Nucleare şi Fabrica de Combustibil Nuclear Mioveni, unde va veni însoţit de Anca Ionescu, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Mediul de Afaceri.
La ora 13.00, delegaţia condusă de ministrul Andrei Gerea are programată o întâlnire cu mediul de afaceri argeşean, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş (eveniment organizat de CCI Argeş şi AOA Argeş). Aceasta este prima întâlnire oficială pe care deputatul de Argeş o are cu mediul de afaceri în calitate de ministru al Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri.
La ora 14.30, ministrul Andrei Gerea, vicepreşedinte al PLR, va susţine o conferinţă de presă la sediu CCI Argeş din Piteşti, B-dul. Republicii, nr. 63.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s