Despre

De ce mi-am făcut blog? Nu, nu pentru a-l trata ca pe un jurnal. Mi-am făcut blog pentru că e o formă rapidă şi mai caldă de comunicare cu oameni noi, de fapt cu oamenii, în general. E o formă de a te înfăţişa pe tine aşa cum eşti, ceva mai mult decât îţi permite zilnic lumea asta din ce în ce mai corporată în care România intră, gata să asimileze tot, uneori fără discernământ.

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Despre&8221;

 1. Butnaru Vasile zice:

  Felicitari si trebuie sa acapam de cei care nu fac altceva decit sa creada ca sunt de neinlocuit si nu au nici un orizont liberal ,dar ne reprezinta in fata electoratului ,pentru ca au fost alesi dupa listele stabilite de miutescu.Pacat de ceea ce am ajuns ,inlaturind niste oameni care puteau sa aiba ceva de spus in fata pitestenilor si argesenilor, dar au avut pacatul ca erau incomozi.

 2. Silvia zice:

  Domnule deputat, doresc sa va multumesc pentru sprijinul acordat la recalcularea pensiei. Fara ajutorul dumneavoastra, cred ca si astazi mai asteptam raspunsul de la Casa de Pensii. Orasul nostru are nevoie de oameni ca dumneavoastra. Multa bafta in continuare!

 3. Cristi zice:

  Bravo, felicitari pentru ce ati facut, ce faceti si ce o sa faceti de acum incolo pentru noi cei din colegiul dumneavoastra ( cartierul Gavana ), va multumim pentru ca sunteti singurul deputat de pana acum care chiar sa implicat in a face ceva pentru cetateanul de rand, pentru ca ne bagati si pe noi in seama si pentru ca ne ajutati atat cat puteti dumneavoastra. Totodata va multumesc pentru ca datorita dumneavoastra acum eu si familia mea avem apa in bloc, avem verdeata in fata blocului, curetenie si pomi. Ne bucuram ca Dumneavoastra si angajati dumneavoastra va intereseaza inca, si nu va este rusine sa mai plantati un pom, sa sape un rasad sau sa dati cu matura… stiti ca se zice ca cel care nu planteaza un pom nu face o casa si nu are un copil nu este om. Felicitari pentru activitatea depusa pe colegiu. Semnat Boem Cristian

 4. Postoaca Ionut zice:

  Cu cainii din Campulung ce facem?Ma refer in special la adapostul dinspre Bughea de Jos.Sunt copii care merg la scoala la oras pe jos din lipsa banilor si batrani necajiti care merg la analize sau la diverse cumparaturi.Credeti ca se poat lua masuri?Acei caini stau mai mult pe afara , sunt un adevarat pericol.
  Va multumesc.

 5. Marius Popa zice:

  Stimate Domnule Deputat,
  am ajuns din intamplare pe acest blog, v-am citit opiniile si ma bucur ca un om cu gandire sanatoasa ne reprezinta in Parlamentul Romaniei. M-a amuzat, dar si intristat, intamplarea relatata de Dumneavoastra, referitoare la inaugurarea cu mare fast a unei cismele, intamplare pe care, daca am fi citit-o intr-o piesa de teatru a lui Caragiale, am fi socotit-o doar rodul imaginatiei scriitorului. Doresc sa va intreb ce considerati ca am putea face pentru reabilitarea drumului national si european DN73 Pitesti-Campulung, pe care sunt nevoit sa-l parcurg cel putin saptamanal. Drumul arata ca intr-un s(t)at fara caini, este plin de gropi, denivelari, fara marcaje, stramt, neintretinut, incredibil, de douazeci de ani! Mai mult ca sigur, este cel mai neintretinut drum national din Romania, dar si unul din cele mai circulate.
  Cu stima,
  Marius Popa

 6. Buna ziua, domnule deputat !

  Va rugam din tot sufletul sa ne ajutati si pe noi (daca acest lucru se poate) sa dispara masinile de pe strada care vine dinspre varianta Gavana (de la benzinaria Agip). S-a incercat indepartarea lor prin borduri noi, mai inalte dar cu toatea astea, masinile tot s-au urcat pe trotuare.
  Se pare ca singura solutie ramane „plantarae” de stalpi pe trotuare, de o parte si de alta a strazii.
  Multumesc.
  Sarbatori fericite!

 7. Sorin zice:

  Domnule Gerea! In legatura cu Rosia Montana ganditi-va foarte bine la cianura, la aurul si metalele noastre care vor merge in Canada! Ganditi-va ca romanii nu doresc exploatarea muntilor Apuseni de catre corporatii canadiene!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s