Crin Antonescu pentru tineri

Si, cu voia dumneavoastra, dati-mi voie sa il parafrazez pe Varujan Vosganian: „Ti-ai trimite copiii la invatatorul Traian Basescu? Insa la invatatorul Crin Antonescu?”

8 gânduri despre &8222;Crin Antonescu pentru tineri&8221;

 1. El Ciu zice:

  Buna intrebarea pusa de Vosganian 🙂 Poate, poate vor sta si onorabilii nostri co-nationali si o vor analiza, inainte de a decide sa mearga sau sa nu mearga la vot.

 2. Mihai Pitesti zice:

  Cu siguranta mi-as trimite copilul la invatatorul Crin Antonescu. Copilul meu trebuie sa invete sa se poarte ca un bun roman, nu ca un huligan care injura si jigneste!

 3. akmon86 zice:

  Crin Antonescu se bazeaza pe toti cei care doresc sa scimbe Romania in bine. Pe toti cei care doresc si sunt capabilisa faca ceva ptr ei insisi. Si care vor sa fie lasati sa faca

 4. Valy zice:

  Consider ca domnul Crin si-a dovedit abilitatile sale de un bun cadru didactic in anii sai ca profesor. Acesti ani de experienta si munca depusa in randul copiilor isi pun amprenta in mod pozitiv asupra relatiilor sale cu tineretul. Cu siguranta Crin Antonescu ar fi un bun invatator, pentru ca are tact pedagogic, dar mai important are si un larg orizont cultural.

 5. Ina zice:

  Crin Antonescu este singurul candidat care este alaturi de tineri. Tinerii sunt viitorul tarii. Si referitor la intrebarea pusa de Vosganian…normal k nimeni nu si-ar trimite copilul la un invatator ca Basescu – fost marinar, actual huligan – ci la invatator ca Antonescu – fost profesor… om cinstit si onest.

 6. Balaurul zice:

  Super discursuri au fost si super prezentare. Daca mergi, poti sa intelegi ce inseamna echipa si sa stii ca nu tot ce iti inghite geoana sau base trebuie sa digeri. scuipa. PNL e singurul partid caruia ii pasa. e singurul partid care are in spate istorie si nu se teme de nimeni.
  Antonescu Presedinte!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s