Dacă înaintașii liberali au ridicat PNL, acum cei care vin cu bocancii murdari în PNL duc partidul spre dispariție

Deputatul Andrei Gerea consideră că în acest moment PDL joacă la cacealma în discuțiile cu PNL, folosindu-se de dorința PNL de a-și păstra numele pentru a avea un avantaj în noua structură politică. În urma acestui joc membrii PNL vor fi dați la o parte de PDL, apreciază Andrei Gerea.

PDL joacă în aceste zile la cacealma în negocierile cu PNL. Pedeliștii încearcă să pară că se lasă greu de convins în ceea ce privește denumirea viitoarei structuri create din fuziunea dintre PNL și PDL. Numele de PNL îl vor și pedeliștii, deoarece aceștia încearcă să spele urmele unor măsuri luate în defavoarea românilor. PDL vrea să se ascundă și să păcălească încă o dată cetățenii, așa cum au mai făcut-o și în 2012 cu tot felul de alianțe electorale eșuate, ultima fiind ARD. De fapt, lupta pentru denumirea PNL este exact ceea ce vor cei din PDL. În adâncul sufletelor, pedeliștii nu știu cum să își stăpânească zâmbetele de mulțumire pentru modul în care au reușit să păcălească conducerea PNL să cadă în capcana lor. Folosesc dorința PNL de a-și păstra numele pentru a avea un avantaj în negocieri pe puncte cheie, precum raportul de forțe 1 la 1 sau viitoarele structuri de conducere.
O parte din membrii cooperativei care s-a impus la congresul PNL, fac jocul PDL în speranța că își vor asigura funcții de conducere în viitoarea formațiune rezultată, aceștia fiind în stare să pună PNL pe tavă pentru o poziție mai în față. Indiferent de taberele din PNL care se bat pentru puterea internă, decizia este deja luată, aceea de a preda partidul PDL-ului‘, a declarat deputatul Partidului Liberal Reformator.

Andrei Gerea a adăugat că ‘PNL a ajuns să reziste în toți aceștia ani datorită a ceea ce reprezintă pentru politica românească și anume moștenirea Brătienilor și doctrina liberală. Degeaba se mai numește Partidul Național Liberal o structură care nu mai reprezintă liberalismul și tradiția politică liberală. Dacă înaintașii liberali au ridicat PNL, acum cei care vin cu bocancii murdari în PNL duc partidul spre dispariție prin pierderea conținutului‘.

Departamentul de comunicare al Partidului Liberal Reformator

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s